Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Silver

 GL Charge Silver - Keni një makinë elektrike dhe po kërkoni stacionin e përsosur të karikimi🔌
Stacioni i karikimit premium në shtëpi GL Charge është i pajtueshëm me të gjitha markat e makinave elektrike, karikimi i automjetit tuaj është i lehtë dhe i shpejtë!

  • Siguria DC
  • Ndriçimi LED
  • Kabllo lidhëse e tipit 2
  • Fuqia e karikimit të paracaktuar: 11 kW ose 22 kW
  • RFID
    Autentifikimi i kartës

       

 Per me shume: Kliko ketu 

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq