Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Panairi Ndërkombëtar Prishtina 2024

Panairi Ndërkombëtar Prishtina 2024

Muqa Solar mori pjesë në Panairin Ndërkombëtarë Prishtina 2024 të organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës.

Ju faleminderit shumë cdo njëri i cili na vizitoj në standin tonë.

Pjesë e panairit gjithashtu ishte edhe përfaqësuesi Fabio Grohovaz nga kompania Zvicrrane Studer Innotec SA.

Shpresojmë që secili pjesmarrës të ketë kuptuar rëndësinë e sistemeve solare, kualitetin të cilin ne e ofrojmë dhe për zgjidhjet më inovative në sektorin e energjisë së ripërtëritshme që ne ofrojmë.

“Le të paguaj Dielli për ju” 

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq