Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Projekti 60 kWp tek Auto Service Demi

Auto Service Demi 60 kWp

 Ju prezantojmë projektin e radhës tek klienti Auto Service DEMI me fuqi 60 kWp.

Me këtë zgjidhje inovative dhe ekologjike, biznesi do të përfitojë nga energjia e pastër dhe e volitshme, ulje të kostos së energjisë, stabilitet energjetik si dhe do të kontribuoj në mbrojtje të ambientit.

Fuqia: 60kWp

Lokacioni: Prizren

 "Le të paguaj Dielli për ju"

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq