Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Vizita në panairin Inter Solar 2024 - Munchen

Inter Solar 2024 - Munchen

 Muqa Solar ishte pjesë e panairit më të madh në botë në sektorin e energjisë së ripërtëritshme, Intersolar, në Munchen të Gjermanisë.

Panairi ishte i jashtëzakonshëm. Ne kishim mundesinë që të takohemi me kompanitë që ne përfaqësojmë në Kosovë, me shumë kompani botërore si dhe me ekspert të shumtë të këtij sektori.

“Le të paguaj Dielli për ju”

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq