Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Shtepi private

Sistem solar 9.2 kWp dhe Pompa termike 14 kW

 Ju prezantojmë projektin e parë të vitit 2024!

Investitori G.G bëri investimin më të mirë të energjisë së ripertritshme, ai kombinoi sistemin fotovoltaik me pompen termike.

Fuqia: 9.2kWp dhe 14kw Pompe Termike

Lokacioni: Suharekë

"Le të paguaj Dielli për ju"

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq