Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Projekti 23.78 kWp tek Vita Hospital

Ju prezantojmë projektin e radhës!

Investitori: VitaHospital

  • Fuqia 23.78 kWp  

 

"Le te paguaj Dielli per ju! 

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq