Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Shtëpi Private 5 kWp - Suharekë

Shtëpi private 5 kWp - Hibrid

Sistem solar HIBRID i mbështetur nga SUBVENCIONIMI nga qeveria.

Klienti ynë "XH. M." është qytetari i radhës që ka vendosur të instaloj sistemin solar fotovoltaik 5 kWp të përkrahur edhe nga SUBVENCIONIMI i qeverisë.

Subvencionimi është ende i hapur, andaj nxitoni të përfitoni nga kjo mundesi.

  • Fuqia: 5 kWp
  • Lokacioni:Suharekë  

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq