Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Uji ANA - 461.7 kWp

Uji ANA - 461.7 kWp

Muqa Solar-Aktivist i Ambientit

Me një eksperiencë të madhe dhe me produktet më inovative në sektorin e energjisë së ripërtëritshme, janë instaluar 461.7 kWp kapacitet solar nga kompania Muqa Solar në kompaninë Ujë Ana.

Sistemi solar fotovoltaik do të ketë ndikim pozitiv në:

  • 1. Ambient – Zvogelimi i emetimit te CO2 rreth 282070 kg/vit
  • 2. Financa - Zvogelimi i faturave te energjise elektrike
  • 3. Stabilitet energjetik – ulja e fuqise elektrike qe merret nga rrjeti

  • Fuqia: 461.7 kWp
  • Lokacioni: Kllokot, Gjilan

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq