Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Shtepi Private 7 kWp - Deçan

Shtëpi Private 7 kWp - Deçan

Klienti ynë "D. J." është qytetari i radhës që ka vendosur të instaloj sistemin solar fotovoltaik 7 kWp të përkrahur edhe nga SUBVENCIONIMI i qeverisë, përmes thirrjes së hapur e cila është ende aktive.

Klienti ynë, tani e tutje energjinë elektrike për konsum do ta merr nga panelet solare dhe kështu përveç perfitimeve ekonomike, ai do te kontribuoj edhe në mbrojtjen e mjedisit.

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq