Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Projekti 19.8 kWp ne Hotelin Yjet e Sharrit

Sistemi Fotovoltaik 19.80 kWp ne Prevalle

 Hoteli “Yjet e Sharrit” ne Prevalle u bashkohet bizneseve te shumta te cilat kane vendosur qe energjine elektrike ta prodhojne permes energjise se paster solare.
Ne e falenderojme hotelin ne fjale per besimin ne produktet tona.

  • Fuqia: 19.80 kWp (On grid)
  • Panelet fotovoltaike: Kioto Solar
  • Inverteri: Fronius
  • Prevallë 

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq