Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Wattpilot Go 22 J

Fronius Wattpilot GO 22J zgjidhja inteligjente e karikimit të makinave elektrike
Stacionet e karikimit janë të lidhura individualisht dhe në mënyrë inteligjente me Fronius Solar.Wattpilot.App.

  • Frekuenca - 50Hz
  • Fuqia maksimale e karikimit - 22kW
  • Temperatura ambientit - -25 °C deri +40 °C
  • Lloji i instalimit - Varur drejt 
  • Lidhje rrjeti - WLAN* 

Per me shume: Kliko ketu  

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq