Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Projketi 95.76 kWp tek Lefix SHPK

Ju prezentojme instalimin e radhes te sistemit fotovoltaik 95.76 kWp. Falenderojme perzemersisht Kompanine Lefix SHPK per besimin ne punen dhe produktet tona.

  • Fuqia: 95.76 kWp
  • Panelet fotovoltaike: Kioto Solar
  • Inverteri: #Fronius Tauro


Gjakove 

“Le te paguaj Dielli per ju“

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq