Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Projekti 23.94 kWp tek Be-Dyli

Sistemi fotovoltaik 23.94 kWp ne Suhareke

Ju prezentojme instalimin e radhes te sistemit fotovoltaik 23.94 kWp on grid ne supermarketin Bedyli ne Suhareke. Falenderojme perzemersisht kompanine per besimin ne punen dhe produktet tona.

  •  Fuqia: 24 kWp
  • Panelet fotovoltaike: Kioto Solar
  • Inverteri: Fronius
  • Suhareke

 

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq