Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Projekti 98.28 kWp tek Santefarm

Ju prezentojmë realizimin e sistemit fotovoltaik në kompanine farmaceutike Santefarm
  * Kapaciteti instalues: 98.28 kWp
  * Panelet fotovoltaike: Sonnenkraft- Kioto Solar 360Wp
  * Inverteri: Fronius Solar Energy - Fronius Tauro 100
  * Konstruksioni - AEROCOMPACT
  * Sllatinë
-Vlenë të theksohet se panelet tona të vendosura në këtë projekt, janë anti-reflektues të dritës (të vetmit ne Kosovë), gjë që në lokacionin e vendosur (afër aeroportit) nuk do të ketë pengesa përgjat aterimit së aeroplaneve.
Ne e falenderojmë kompaninë në fjalë për besueshmerinë në punën dhe produktet tona.
“Le të paguaj Dielli për ju“

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq