Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Projekti 66.12kWp tek Restaurant Shtëpia E Bardhë

 

Ju prezentojme instalimin e radhes te sistemit fotovoltaik 66.12 kWp. Falenderojme perzemersisht Restaurant "Shtepia e Bardhe" per besimin ne punen dhe produktet tona.

  • Fuqia: 66.12 kWp
  • Panelet fotovoltaike: Sonnenkraft Energy 380Wp
  • Inverteri: #Fronius 


Reqan-Prizren

“Le te paguaj Dielli per ju“

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq