Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Projekti 3.8 kWp në autobusin e kthyer në kamp shtëpizë

Jo vetem në kulme të objekteve.

Muqa Solar Company ju prezanton projektin mjaft interesant në kulmin e nje autobusi të kthyer në kamp shtëpizë. Projekt ky i cili te gjitha nevojat per energji elektrike tani e tutje i mer nga dielli duke perfshire: Klimën, drita, TV, etj.

Kapaciteti i instaluar: 3.8 kW

Muqa Solar Company punon për ju!

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq