Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Projekti 300 kWp ne kompanine Graniti SHPK

Sistemi fotovoltaik 300 kWp ne fabriken e stiroporit Graniti

 Ju prezentojme instalimin e radhes te sistemit fotovoltaik 300 kWp. Falenderojme perzemersisht Kompanine Graniti per besimin ne punen dhe produktet tona.

 Fuqia: 300 kWp

  • Panelet fotovoltaike: Kioto Solar 380 Wp
  • Inverteri: Fronius Tauro
  • Suhareke

“Le te paguaj Dielli per ju“

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq