Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Projekti 12.16 kWp ne QKMF Hani i Elezit

 Instalimi i radhes me fuqi 12.16 kWp ne qendren kryesore te mjekesise familjare ne Han te Elezit. Falenderojme kforin italian NATO Kosovo Force - KFOR qe vazhdon te mbeshtes institucionet tona me projekte ne energji solare ku ne kete menyre do tu mundesohet zvogelimi i faturave te energjise elektrike.

  • Fuqia 12.16 kWp  
  • Panelet fotovoltaike: Sonnenkraft Energy 380Wp
  • Inverteri: Fronius 

        Elez Han 

“Le te paguaj Dielli per ju“

 

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq