Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Projekti 10 kWp tek Keka Med

Sistemi fotovoltaik 10 kWp tek Keka Med

 Ju prezentojme instalimin e radhes te sistemit fotovoltaik 10 kWp on grid. Falenderojme perzemersisht klientin Keka Med per besimin ne punen dhe produktet tona.
Klinë

  •  Fuqia: 10 kWp
  • Panelet fotovoltaike: Kioto Solar
  • Inverteri: Fronius

 
“Le te paguaj Dielli per ju“

 

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq