Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Projekti 10 kWp ne Istog

Instalimi i radhes me fuqi 10 kWp ne Istog. Falenderojme kforin italian NATO Kosovo Force - KFOR qe vazhdon te mbeshtes vendin tone me projekte ne energji solare ku ne kete menyre po mundesohet zvogelimi i konsumit te energjise elektrike dhe prodhimi i energjise se paster pa ndotje te ambientit.

  • Fuqia 10 kWp  
  • Panelet fotovoltaike: Sonnenkraft Energy 380Wp
  • Konstruksioni: AEROCOMPACT 
  • Inverteri: Fronius 

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq