Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Gold

Stacionet inteligjente të karikimit që kombinojnë cilësinë më të lartë të prodhimit, dizajnin modern plotësisht të personalizueshëm dhe nivelin më të lartë të sigurisë dhe kontrollit elektrik. PublicBox është zgjidhja perfekte për parkingjet publike dhe hapësirat e tjera publike.

  • Mbrojtja nga defektet AC/DC
  • Ndriçimi i ambientit LED
  • Vendosja manuale e kapacitetit maksimal të karikimit
  • Protokolli i komunikimit OCPP
  • OPSIONI PËR PËRDITËSIM
  • Menaxhimi dinamik i ngarkesës përmes backend
  • RFID
    Autentifikimi i kartës


 

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq